• Voor 23.59 besteld?
  Morgen gratis in huis!
 • 2 jaar garantie
  Op al onze producten
 • Advies nodig?
  +31(0)40 - 76 000 85

Blog categorieen • gratis verzending
  bij orders vanaf €50,-
 • vandaag besteld voor
  23.59 morgen in huis
 • slechts 5km van de
  Belgische grens
 • 2 jaar garantie
  op al onze producten
 • laagste prijs garantie
  op het hele assortiment
 • showroom met 1000 m2 magazijn

How to vlog?

How to vlog?
Gepubliceerd: 04-11-2017
Vloggen wordt steeds populairder en er zijn de aflopen jaren flink wat BN'ers gekomen zoals bijvoorbeeld StukTV, Sophie Milzink en Enzo Knol omdat ze een hele grote doelgroep aanspreken op YouTube, Facebook en andere Social Media! Jij wilt ook gaan vloggen, maar wat heb je nodig? We geven je hier een paar handige tips!

In Nederland zijn de laatste jaren vele bekende vloggers gekomen die dagelijks, wekelijks of maandelijks hun online vlog plaatsen waar miljoenen mensen naar kijken! Maar wat heb je nou precies nodig om een goede vlog te maken? Allereerst is natuurlijk een goede camera belangrijk zodat je beeld er supermooi uit ziet! Maar naast een goed beeld is je geluid ook erg belangrijk! Wanneer het geluid namelijk slecht klinkt is het niet prettig om naar te kijken en luisteren. Bij DJ Stunter hebben we vele microfoons die hier perfect geschikt voor zijn! Over het algemeen worden voor vlogs vaak USB microfoons gebruikt zodat je gemakkelijk, zonder teveel poespas, je geluid direct op je PC of Mac kunt opnemen.

Voor het beste geluid kun je voor vlogs die je thuis opneemt een condensator microfoon gebruiken zoals bijvoorbeeld de M-Audio Vocal Studio USB microfoon. Een set als deze wordt geleverd met een bureaustatief waardoor je hem gemakkelijk kunt plaatsen op ieder bureau of tafel. Ook is een microfoon als de UBER mic een erg goede microfoon voor het opnemen van je eigen vlogs. Ben je toch wat meer op zoek naar een compactere microfoon? Dan kun je ook eens kijken naar de microfoons van Samson zoals bijvoorbeeld de Meteor Mic en de Meteorite! Deze compacte USB microfoons hebben een hoge opname resolutie en zijn gemakkelijk mee te nemen naar waar je maar wilt! Een van de nieuwste gadgets op het gebied van vloggen en mobiele opnames zijn de Samson Go Mic Mobile systemen! Deze systemen zijn speciaal gemaakt voor het opnemen op je smartphone. Met een draadloze ontvanger die je aan de achterkant van je telefoon bevestigd maak je professionele studioopnames in combinatie met een draadloze microfoon of een draadloze lavelier

Je sluit de USB microfoon gemakkelijk aan op je PC en kunt deze binnen je opname programma instellen als input. Zorg dat de microfoon in de goede richting staat zodat je stem optimaal wordt opgevangen. Daarna kun je er eventueel nog altijd voor kiezen om de geluidsopname na te bewerken met bijvoorbeeld een equalizer. Met videosoftware zoals Adobe Première, After Effects en meer kun je de video uiteindelijk bewerken en ervoor zorgen dat alle overgangen tussen de beelden en het geluid naadloos verloopt. 
Categorieën: Nieuws
  

Navigatie