• Voor 23.59 besteld?
  Morgen gratis in huis!
 • 2 jaar garantie
  Op al onze producten
 • Advies nodig?
  +31(0)40 - 76 000 85

Blog categorieen • gratis verzending
  bij orders vanaf Ä50,-
 • vandaag besteld voor
  23.59 morgen in huis
 • slechts 5km van de
  Belgische grens
 • 2 jaar garantie
  op al onze producten
 • laagste prijs garantie
  op het hele assortiment
 • winkel van ruim 300m2
  met eigen magazijn

Professionele fitness headsets

Professionele fitness headsets
Gepubliceerd: 14-12-2018
Onze fitness headsets zijn speciaal ontwikkeld voor intensief gebruik. Het hoge comfort en de juiste pasvorm zorgen ervoor dat je jouw fitnesslessen perfect kunt geven en de fanatieke sporters je stem goed kunnen horen. Zelfs wanneer je intensief beweegt zoals bij Spinning en Bootcamp blijft je stem goed hoorbaar.

De Airline serie van Samson is een van de meest gebruikte Fitness Sport headset systemen in de industrie. De ontvanger heeft een zeer goed bereik waardoor deze ook perfect te gebruiken is op een sportveld. Het handige aan de nieuwe serie is de compacte receiver op headset. Bij oudere systemen is dat vaak een beltpack welke je aan je broek kunt vast hangen. Dit kan echter bij intensief gebruik zorgen voor storing door beweging en sneller slijtgage. Bij de nieuwe Airline serie zit de ontvanger op de headset zelf, waardoor er geen extra bekabeling meer nodig is van de ontvanger naar de headset. Wil je meerdere sets naast elkaar gebruiken? Dat kan zeker! De Airline 77 is verkrijgbaar in 4 verschillende frequenties waardoor je dus met meerdere instructeurs tegelijk, naast elkaar kunt werken.

Wil je zelf de frequenties instellen? Dan zijn de Airline 99 en de Airline 88 systemen wellicht geschikt voor je. Deze zijn voorzien van instelbare frequenties, zodat je deze overal kunt gebruiken. De Samson Airline 99 is voorzien van een mini beltpack waardoor je deze nagenoeg niet voelt zitten. Hierdoor is deze set, ondanks hij in tegenstelling tot de Airline 77 wel een beltpack heeft, ook perfect geschikt voor intensieve fitness sessies.

Zoals eerder aangegeven zijn de sport headsets geschikt voor vele verschillende sporten zoals Fitness, Aerobic, Spinning, Bootcamp, XCore, Zumba, Yoga en nog veel meer! Wil je meer advies? Neem contact met ons op zodat we de perfect geschikte set voor jou kunnen selecteren.
CategorieŽn: Producten
  

Navigatie